Beste prijs kwaliteitverhouding
5 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Stucadoor


Een stucadoor is een vakman die professioneel een afwerklaag aanbrengt op muren en plafonds binnen een woning. Wij van stucadoor gaan met meerdere stucadoors vakkundig te werk. Het doel van de afwerklaag is vaak voor bescherming of om een simpele egale laag aan te brengen op de muur.

Kosten stucadoor

Vaak is dit verschillend. Het is afhankelijk van het grootte van het project en het type werk. U kunt bij ons per m2 terecht of een variabel uurtarief. Wij komen altijd eerst langs om een indicatie te geven van de kosten en hoeveel uur wij kwijt zijn. Dit is altijd vrijblijvend en kost u alleen een kopje koffie.

Wat gebruikt een stucadoor?

Een stucadoor gebruikt verschillende materialen en dit is ook afhankelijk van het project. Hiervoor komen wij eerst langs voor een indicatie.

Voordelen stucadoors

Een stucadoor inhuren heeft vele voordelen. Het bespaart enorm veel tijd en frustraties die achteraf kunnen komen. Ook heeft u gereedschap nodig, dit hoeft u dan niet aan te schaffen. Wij van StucadoorDirect geven ook vakkundig advies op bepaalde vlakken zodat er kosten bespaard kunnen worden.

Wilt u een professioneel gestucte muur?

Vraag een offerte aan